Talán még az ön vállalkozására is ráfér egy kis tuning

A businesstuning.hu segít jobban eligazodni az online eszközök világában.
A vállalkozások nagy része nem mozog elég otthonosan az internet nyújtotta lehetőségek gyorsan változó világában. Önnek is szüksége lehet valakire, akitől az internet hatékonyabb használatát, a keresőkben való jobb szereplést, vagy a közösségi média használatát meg tudja tanulni. A szükséges plusz szakértelmet most épp internetszolgáltatója nyújtja.

A UPC Business-nek mindig is fontos volt, hogy a hazai vállalkozások a digitális világ nyerteseivé váljanak, ezért céljául tűzte ki, hogy több legyen, mint egyszerű szolgáltató: az internetes lehetőségek kihasználásában is hatékonyan szeretné segíteni ügyfeleit. 

Ezt a célt szem előtt tartva indítottuk el a businesstuning.hu weboldalt, mellyel elsősorban arra törekszünk, hogy a szolgáltatásainkon túl megoldásokat tárjunk Ön elé, és megmutassuk Önnek, hogy hogyan tudja a legjobban kihasználni az internet adta lehetőségeket cége fejlődése érdekében.

A businesstuning.hu rövidfilmek segítségével mutatja meg egyes cégek sikersztorijait, hogy mások is tanulhassanak belőle. Ezen kívül rövid oktatóvideók bemutatásával segítünk profin eligazodni az online eszközök világában (pl. Instagram, Facebook, weboldal, keresőoptimalizálás stb.). Ismerkedjen meg a budai kávézó, a székesfehérvári autómentősök, az egyedi ékszertervező vagy a családi kisállat-kereskedés történetével.

Nézze meg hogyan tanulták meg az internetet használni vállalkozásuk fejlődése érdekében, a sajátos tevékenységüknek megfelelő eszközök kiválasztásától azok profi kezeléséig.

Kövesse történetüket és tanuljon belőle Ön is!

Visszajelzés

Hasznosnak találtad az oldalt?