Nézd meg, milyen volt a Nagy Tuning Show díjátadója!

Egyre több hazai vállalkozás ébred rá arra, hogy az internet segítségével mennyivel könnyebben és hatékonyabban tudja megszólítani saját célközönségét. Ebben nyújt hatalmas segítséget a UPC Business által életre hívott Nagy Tuning Show verseny, ahol idén is azokat a vállalkozásokat díjazták, amik a digitalizáció kreatív kihasználásával példát mutathatnak más itthoni cégeknek.

Gálával és díjesővel zárult a Nagy Tuning Show!

A UPC Business nagyszabású eseménnyel zárta a legjobb digitális ötleteket díjazó, kis és középvállalkozók számára kiírt Nagy Tuning Show pályázatát! Nehéz és alapos zsűrizés után sikerült a beérkezett számtalan kiváló pályázat közül kiválasztani a legjobbakat. Tudjon meg többet a nyertes pályázatokról!

Lezárult a jelentkezés a Nagy Tuning Show Pályázatra!

Példamutató hazai vállalkozások: Ismerje meg a Rojt és Bojt kávézót!

A UPC számára évek óta fontosak a hazai mikro-, kis és középvállalkozások. A kiemelt figyelemnek az egyik eszköze businesstuning.hu oldal. Ezen keresztül van olyan pozitív példa, amely a vendéglátásban érintett mikro- és kisvállalkozók számára is; érdekes és akár követésre érdemes?

Így használja hatékonyan: keresőoptimalizálás

Hogyan lehet az Ön cége az elsők között a Google találati listában? Milyen Google szolgáltatások érhetőek el ingyenesen vállalkozása népszerűsítéséhez? Ismerje meg Horváthék és a Molto 2000 Kft. történetét!

Így használja hatékonyan: Google alkalmazások

Tudja meg Fanni történetéből, hogyan valósíthatja meg céljait és miként teheti még sikeresebbé vállalkozását a Google alkalmazások használatával!

Így használja hatékonyan: Instagram

Orsi és Gyula történetéből megtanulhatja, hogy hogyan használhatja az Instagramot azért, hogy még sikeresebb vállalkozása lehessen!

Így használja hatékonyan: Facebook

Tanulja meg Laci történetén keresztül, hogy a Facebook hatékony használatával miként érheti el céljait és hogyan építhet még sikeresebb vállalkozást!

Visszajelzés

Hasznosnak találtad az oldalt?