Mitől lesz üzletileg sikeres a céges online kommunikáció?

A Markweb Digital account directora, Czitán Róbert a UPC Business Tuning Workshopján mutatta be, hogy hogyan lehet megfelelő online marketinges megoldásokkal látogatókból vásárlókat varázsolni. Jótanácsaival és bemutatott esettanulmányaival garantáltan sikeres céget építhet!

Így építsen, fejlesszen és használjon egy céges weboldalt

A Markweb Digital vezető munkatársa, Szabó-Dudás Péter a UPC Business Tuning Workshop keretein belül mesélt arról, hogy pontosan mi mindent kell tudnia manapság egy jó céges weboldalnak. Ha szeretné megtudni, hogy milyen szempontoknak kell egy valóban hasznot hozó üzleti honlapnak megfelelnie, tartson velünk!

Hogyan fokozzuk a felhasználói élményt internetes felületeken?

Gondolkozott már azon, hogy hogyan biztosíthat cégével olyan felhasználói élményt az interneten, ami maximálisan kielégíti a látogatók igényeit? A Markweb Digital kreatív grafikusa, Horváth Barna ezt mutatja be a UPC Business Tuning Workshopon elhangzott előadásában!

Ismerje meg a keresőoptimalizálás alapjait!

Szeretné, hogy cége honlapját hirdetés nélkül is sokan látogassák? Akkor hallgassa meg Tobákos Ferenc SEO szakértő előadását, amiben alaposan körbejárja a keresőoptimalizálás témakörét!

Fedezze fel a Google, a Facebook és az Instagram online hirdetési lehetőségeit!

Ismerje meg közelebbről a Google hirdetési lehetőségeit, amik segítenek abban, hogy célközönségének tagjai biztosan megtalálják cége honlapját. Ebben Bartos Dávid, az Adlab Pro ügyvezetője nyújt most segítséget!

A UPC Business Tuning bemutatja: Dani és a Tickless story

Ismerje meg Dani és a Tickless történetét, amiből kiderül, hogy egy kullancsokat gyűjtő kiskutyából és egy nagyszerű ötletből az internet erejét felhasználva hogyan lehet egy sikeres vállalkozást építeni!

Weboldal készítés lépésről lépésre – Hogyan lesz weblapom

Szeretné, ha vállalkozása interneten is sikeres lehetne? Most megtudhatja, hogyan javíthat a helyzeten! Például egy jó honlappal, ami az itthoni és a külföldi vásárlókat egyaránt kiszolgálja. Meg is mutatjuk, hogy hogyan!

Weboldal készítés: egyedi fejlesztés vagy sablonok?

Az nem kérdés, hogy ma már minden vállalkozásnak szüksége van egy saját honlapra. Igen ám, de milyen legyen az: egyedi fejlesztésű, vagy sablonokból felépített? Most ennek járunk utána!

A tökéletes weblap menü készítése – Mi legyen a menüben?

A tökéletes céges honlapnak sok szempontnak kell megfelelnie. Az egyik legfontosabb ezek közül a menürendszer, amit ha jól alakítunk ki, vezeti az oldallátogatót és minden fontos információt megad neki. Oktatóvideónkból kiderítheti, hogy pontosan hogyan!

Webshop készítés – webáruház indítás

Ha valamilyen terméket, vagy szolgáltatást árulunk, akkor szükségünk lehet egy olyan webáruházra, ami maradéktalanul kielégíti vásárlóink és cégünk igényeit. Ezúttal megtudhatja, hogy milyen webshop fajtákból válogathat!

Visszajelzés

Hasznosnak találtad az oldalt?