A UPC Business Tuning bemutatja: Dani és a Tickless story

Ismerje meg Dani és a Tickless történetét, amiből kiderül, hogy egy kullancsokat gyűjtő kiskutyából és egy nagyszerű ötletből az internet erejét felhasználva hogyan lehet egy sikeres vállalkozást építeni!

Weboldal készítés lépésről lépésre – Hogyan lesz weblapom

Szeretné, ha vállalkozása interneten is sikeres lehetne? Most megtudhatja, hogyan javíthat a helyzeten! Például egy jó honlappal, ami az itthoni és a külföldi vásárlókat egyaránt kiszolgálja. Meg is mutatjuk, hogy hogyan!

Weboldal készítés: egyedi fejlesztés vagy sablonok?

Az nem kérdés, hogy ma már minden vállalkozásnak szüksége van egy saját honlapra. Igen ám, de milyen legyen az: egyedi fejlesztésű, vagy sablonokból felépített? Most ennek járunk utána!

A tökéletes weblap menü készítése – Mi legyen a menüben?

A tökéletes céges honlapnak sok szempontnak kell megfelelnie. Az egyik legfontosabb ezek közül a menürendszer, amit ha jól alakítunk ki, vezeti az oldallátogatót és minden fontos információt megad neki. Oktatóvideónkból kiderítheti, hogy pontosan hogyan!

Webshop készítés – webáruház indítás

Ha valamilyen terméket, vagy szolgáltatást árulunk, akkor szükségünk lehet egy olyan webáruházra, ami maradéktalanul kielégíti vásárlóink és cégünk igényeit. Ezúttal megtudhatja, hogy milyen webshop fajtákból válogathat!

Mit jelent a keresőoptimalizálás, röviden SEO?

Bemutatjuk mi kell ahhoz, hogy weboldalunk minél előrébb szerepeljen a keresőoldalak találati listájában. Ennek a tudásnak a birtokában a jövőben még sikeresebb céget építhetünk.

Vizsgáljuk meg weboldalunk teljesítményét!

A technikai keresőoptimalizáció bemutatásán keresztül megismerhetjük, milyen eszközökkel ellenőrizhetjük és javíthatjuk oldalunk jelenlegi helyezését a keresőkben, ami rendkívül fontos cégünk sikerességének szempontjából.

Miért fontosak a kulcsszavak és a megfelelő tartalmak az oldalon?

A honlapunkon szereplő tartalom kialakításánál érdemes figyelembe venni mi érdekelheti az oldalra látogatókat, hiszen érdekes tartalmakkal további potenciális vevőket szerezhetünk és egyúttal még sikeresebb vállalkozást építhetünk.

Legyünk jóban a Google-lel!

Ha weboldalunkat már minden eszközre optimalizáltuk és a felhasználók is elégedettek vele, fókuszáljunk kicsit a Google-re is. Most azt mutatjuk meg, hogy mit NE tegyünk a keresőoptimalizáció során, ami segíthet cégünk sikerességének fenntartásában.

Hogyan használjuk a Google-t és hogyan hozzunk létre Gmail-t?

Ahhoz, hogy a Google keresőben hirdetni tudjunk Google fiókra van szükségünk. Ezért most beavatjuk a Gmail fiók létrehozásának rejtelmeibe, ami segíthet abban, hogy még sikeresebbé tehesse vállalkozását.

Visszajelzés

Hasznosnak találtad az oldalt?