Gálával és díjesővel zárult a Nagy Tuning Show!

A UPC Business nagyszabású eseménnyel zárta a legjobb digitális ötleteket díjazó, kis és középvállalkozók számára kiírt Nagy Tuning Show pályázatát! Nehéz és alapos zsűrizés után sikerült a beérkezett számtalan kiváló pályázat közül kiválasztani a legjobbakat. Tudjon meg többet a nyertes pályázatokról!

Dr. György László gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkár, Bodon Ildikó, a UPC Magyarország vállalati szolgáltatások üzletágának vezetője és Kozma Zsolt, a cég vállalati kapcsolatok igazgatójának részvételével, 2019. május 21-én megrendezett ünnepélyes díjátadó keretein belül jelentették be a díjnyertes pályázatokat.

A Vállalkozás a vállalkozásokért díjat az Első Magyar Könyvelő és Pályázatíró Kft. nyerte a munkaügyi ellenőrzésekre való felkészülést segítő, honlapba illesztett hotline funkciójával.

A Business Tuning díjat Szabó Gábor László egyéni vállalkozó kapta egyedi készítésű bútorok online értékesítését támogató megoldásáért (We On Wood). Míg az Innovációs díj nyertese a felhasználók által személyre szabható cipőket árusító Sevenem Hungary Kft.

Különdíjban két pályázat részesült: az Innovativy Kft. a nők “nehéz napjait” megkönnyítő Periodbox elnevezésű speciális termékötletével, illetve a Zeneszöveg.hu Kft. Dallamos Villamos névre keresztelt közösségi kulturális projektjével.

A UPC Business szeretné megköszönni minden résztvevőnek az innovatív és ötletes pályázatokat és sok sikert kívánunk további munkájukhoz!

Kapcsolódó tartalmak:

Visszajelzés

Hasznosnak találtad az oldalt?