Lezárult a jelentkezés a Nagy Tuning Show Pályázatra!

A UPC Business által meghirdetett Nagy Tuning Show Pályázat során olyan vállalkozásokat kerestünk, akik ötleteik és online megoldásaik által a lehető legjobban használják ki a digitalizációban rejlő előnyöket. A számtalan benyújtott pályázat közül a legjobbakat idén akár 3 millió forint értékű támogatással díjazzuk.

Köszönjük a résztvevők jelentkezését, a pályázatok elbírálása folyamatban van!

Hivatalos eredményhirdetés 2019. május 21-én.

Így segít a UPC Business Tuning vállalkozásának!

Egy kisvállalkozó manapság már nincs könnyű helyzetben, hiszen mindenhez értenie kell: egy személyben pénzügyes, marketinges, értékesítő, pályázatíró. Ezért hívtuk életre a UPC Business Tuningot, ahol első kézből kaphat olyan tippeket, amik az internet lehető legjobb kihasználásával segítenek időt és pénzt spórolni, és a vállalkozást még sikeresebbé tenni. Ezeket mindenki számára érthetően, könnyen követhetően mutatjuk be. 

A UPC Business tehát nem csak arra koncentrál, hogy az év minden napján megbízható és stabil üzleti internetet adjon a vállalkozások számára, hanem a hálózat bekötése után sem engedi el az ügyfelei kezét: hiszen segít abban is, hogy az eddigieknél sokkal jobban ki tudják használni az internetben és a digitális megoldásokban rejlő lehetőségeket. A kisvállalkozások sikere az egész gazdaság sikerességének záloga, a digitális világ és internet nyújtotta előnyök, illetve megoldások kihasználása pedig az ország versenyképességének egészére is meghatározó. 

A Business Tuning könnyen fogyasztható, lényegre törő és érdekes példákon, valamint oktatóvideókon keresztül mutatja meg, hogy mi kell ma egy  honlap elkészítéséhez, hogyan indíthatjuk útjára első Facebook hirdetésünket, illetve vállalkozásunk miként tud a célcsoportunk igényeihez igazodva, hatékonyan megjelenni a Google rendszerében, esetleg a felhasználók körében egyre népszerűbb Instagramon.

Kapcsolódó tartalmak:

Visszajelzés

Hasznosnak találtad az oldalt?