A Nagy Tuning Show pályázatra a jelentkezést meghosszabbítjuk!
Pályázok!

Szeretné még sikeresebbé tenni vállalkozását? A UPC Business segítségével most könnyedén megteheti, hiszen a Nagy Tuning Show Pályázat keretein belül 3 millió forint értékű támogatással díjazzuk azokat a cégeket, akik a legötletesebben használják ki az internet, az online megoldások és a digitalizáció nyújtotta előnyöket. Ne habozzon, adja be pályázatát még ma!

Van egy jó ötlete? Gondoljon egy nagyot!

A UPC Business által indított "Nagy Tuning Show" pályázatra a jelentkezés határidejét március 31-ig meghosszabbítjuk!

Elgondolkozott már azon, hogy az Ön üzlete hogyan léphetne tovább az internet segítségével? Írja le, mutassa meg, mondja el ötletét, nyerjen és mi megvalósítjuk!

A legtöbb cég tisztában van vele, hogy az internet és a digitalizáció nyújtotta lehetőségek kihasználásával növelni tudja vállalkozása sikerét. Ehhez azonban sokszor nem tudja, hogy kezdjen hozzá, és a megvalósításban együttműködő partnerre van szüksége.

A UPC Business 2019. január 14. és március 31. között futó Nagy Tuning Show-n benyújtott pályázatával 3 millió forint értékű, készpénzre nem váltható támogatást nyerhet saját vállalkozásának.

A beküldött anyagokból a nyerteseket a UPC Magyarország által kinevezett szakmai zsűri választja ki, aminek tagjai azokat a pályázatokat fogják díjazni, amik a legötletesebben használják ki az internet, az online megoldások, illetve a digitalizáció nyújtotta előnyöket cégük növekedése, költséghatékonysága, vagy időgazdálkodása érdekében. Gondoljon egy nagyot és nyerési esélyének növelése érdekében mutassa meg, hogyan válhat ötlete akár a gazdaság és társadalom hasznára.

A zsűri fenntartja a jogot egy vagy akár több nyertes kiválasztására a beérkezett pályázatok minőségének függvényében. A sikeres pályázónak az alábbi részvételi feltételeknek kell megfelelnie:

– Magyarországon bejegyzett, jelenleg is működő vállalat, amely nem áll felszámolás, csődeljárás vagy végelszámolás alatt,
– hiánytalanul kitöltött jelentkezési lappal rendelkezik,
– elfogadja és magára névre kötelezőnek ismeri el a Nagy Tuning Show pályázati szabályzatát.

A pályázó a pályázat illusztrálásához 1 db képet, videót vagy dokumentumot csatolhat, viszont fontos, hogy csupán egyetlen (!) pályázattal indulhat, így ha több is érkezik, a zsűri az időrendben elsőt veszi figyelembe.

Eredményhirdetés 2019. április 18-án!

 

 

A UPC Business Tuning segít vállalkozásának!

Egy kisvállalkozó manapság már nincs könnyű helyzetben, hiszen mindenhez értenie kell: egy személyben pénzügyes, marketinges, értékesítő, pályázatíró. Ezért hívtuk életre a UPC Business Tuningot, ahol első kézből kaphat olyan tippeket, amik az internet lehető legjobb kihasználásával segítenek időt és pénzt spórolni, és a vállalkozást még sikeresebbé tenni. Ezeket mindenki számára érthetően, könnyen követhetően mutatjuk be. 

A UPC Business tehát nem csak arra koncentrál, hogy az év minden napján megbízható és stabil üzleti internetet adjon a vállalkozások számára, hanem a hálózat bekötése után sem engedi el az ügyfelei kezét: hiszen segít abban is, hogy az eddigieknél sokkal jobban ki tudják használni az internetben és a digitális megoldásokban rejlő lehetőségeket. A kisvállalkozások sikere az egész gazdaság sikerességének záloga, a digitális világ és internet nyújtotta előnyök, illetve megoldások kihasználása pedig az ország versenyképességének egészére is meghatározó. 

A Business Tuning könnyen fogyasztható, lényegre törő és érdekes példákon, valamint oktatóvideókon keresztül mutatja meg, hogy mi kell ma egy  honlap elkészítéséhez, hogyan indíthatjuk útjára első Facebook hirdetésünket, illetve vállalkozásunk miként tud a célcsoportunk igényeihez igazodva, hatékonyan megjelenni a Google rendszerében, esetleg a felhasználók körében egyre népszerűbb Instagramon.

Kapcsolódó tartalmak:

Visszajelzés

Hasznosnak találtad az oldalt?